Forfatteren

Jeg har altid elsket historier og allerede fra en tidlig alder digtede jeg dem også selv. Herunder kan du se en af mine første historier, som jeg selv synes er ret fantastisk.

På et tidspunkt sagde jeg til en studievejleder, at jeg gerne ville være forfatter. Hendes umiddelbare svar var: “Det er nok godt, hvis du finder noget andet, du kan falde tilbage på.” Jeg var artig, så jeg fandt min fald-tilbage-på-karriere. Inde i mit hoved havde hendes sætning dog betydet: “Det kan du ikke blive.”

Det var først, da jeg var på jordomrejse i 2011, og jeg satte mig ned og tænkte over mit liv, at mine tanker igen fandt tilbage til forfattergerningen. Hvis man ikke prøver, så bliver man i hvert fald ikke forfatter. Så i 2011 begyndte jeg at prøve. Jeg bliver stadig bedre og bedre. Jeg har hørt Kenneth Bøgh Andersen sige, at det tager 10 år, at blive en god forfatter, så jo mere man skriver jo hurtigere må det gå. Det er det, jeg har gang i nu.

Min fald-tilbage-på-karriere var en bachelor i fysik og en kandidat i geologi og formidling, så nu arbejder jeg til daglig med naturvidenskabelig formidling.

Håbefulde Unge Forfattere

Efter min genfundne lyst til at skrive stødte jeg på foreningen Håbefulde Unge Forfattere (HUF). Hvis jeg ikke havde mødt ligesindede er jeg ikke sikker på, at jeg ville have holdt fast i min drøm. Det har været en sand fornøjelse at se det ene medlem efter det andet få deres drøm om udgivelse opfyldt.

Antaget

I 2013 skrev jeg min første novelle som voksen. Kaptajn Furidastos Logbog blev antaget til antologien Ny dansk fantasy 2013. Siden fulgte flere noveller og i 2015 blev min fagbog om skattejagter, som du selv kan lave antaget på Turbineforlaget – det første forlag jeg sendte ind til.

Siden da har jeg udgivet mange børne- og ungdomsromaner.