Foredrag

Jeg vil rigtig gerne møde mine læsere og tager gerne rundt på skoler og biblioteker for at holde foredrag. Jeg kan tilpasse foredraget efter jeres ønsker. Jeg har stor erfaring med foredrag og formidling og tager altid udgangspunkt i tilhørendes liv.

Her kan du se lidt eksempler på, hvad mine foredrag normalt handler om.

Om at skrive

Jeg fortæller om forfatterlivet, om at få idéer, og hvordan man skriver en god historie. Tilhørene får et blik bag scenen og deres spørgsmål er i høj grad med til at guide foredraget.

Digt en historie

Sammen med tilhørene digter jeg en historie. Vi skal både bestemme genre, heltetype og plot. I sidste ende poster jeg historien på de sociale medier, så alle kan få glæde af den.

Bogsnak

Jeg fortæller om mine bøger og de emner, som de handler om, men jeg inddrager også andre bøger og kommer med gode idéer til, hvad tilhørene kan læse. Her trækker jeg også på min erfaring som børnebibliotekar.

Priser

  • Foredrag – 60 minutter inklusiv spørgsmål – 5000 kr. + transport
  • Skriveværksted – 3 timer – maks 25 deltagere – 5000 kr. + transport

Få det GRATIS – tilskud fra Statens kunstfond

Du kan søge om tilskud til børn og unges møde med forfattere gennem statens kunstfond. Du kan søge om maksimum 5000 kr. Så det vil altså sige, at du kan få mig ud ganske gratis.

Hvis du har spørgsmål til ansøgningen, vil jeg meget gerne hjælpe, hvis jeg kan og ellers kan du kontakte Statens Kunstfond.

Til ansøgningen skal du bruge mit CV og det kan du også finde her.