Herunder kan du se en liste over mine bøger og noveller.

Luftkasteller

Amanda glæder sig sindssygt til at begynde i gymnasiet, for det betyder, at hun skal gå i klasse med sin bedste veninde Thea igen. Thea, der ligner noget fra en eventyrbog og som også elsker youtuberen Hunter.

Men hvad gør hun, når alle i hendes nye klasse er meget modne, og hun ikke engang har lyst til at kysse med nogen? Og hvad betyder det, at Thea er sammen med den lidt mærkelige Johan til en af de første fester? Og så er der Victor – Victor, som Amanda synes er spændende, men ikke på den måde. Det tror hun i hvert fald ikke.

Efter et kæmpe skænderi med Thea bliver det kendt på hele skolen, hvor lidt Amanda egentlig har prøvet. Hun bliver stemplet som frigid og sippet jomfru. Og hvordan er det lige man slipper af med sådan nogle labels?

Udkommer på Calibat i 2019

Basismagi C

Hvad ville du gøre, hvis din kemibog pludselig ændrede sig fra Basiskemi C til Basismagi C?

Signe bliver hvirvlet ind i en magisk verden, men den er slet ikke så magisk som hun har drømt om. I stedet er den fyldt med matematik, teknik og ikke mindst en mystisk magisk sygdom, der rammer hendes mor.

Udkom 14. september på Silhuet.

Tweenbog om kærlighed

i 2020 udkommer en tweenbog om kærlighed på forlaget Carlsen.

Sådan laver du dine egne skattejagter

Sådan laver du dine egne skattejagter er en bog til alle, der elsker at glæde andre. Den er spækket med opskrifter på skattejagter, som man selv kan lave til både børnefødselsdagen, en anderledes mors dags-gave eller til næste firmafest.
Bogen indeholder praktiske informationer om aldersgruppe, forberedelsestid og hvad man skal bruge. Der er også et kapitel om koder og gåder og et kapitel med gode ideer til skatte, du selv kan lave.

Udgivet i 2015 på Turbineforlaget

Spillet

Elias er gamemaster i et helt særligt spil. Et spil, hvor verdens ledere slår med terninger om verdens skæbne. Men skal magtliderlighed og tilfældige terningekast virkelig have lov til at bestemme over Jorden?

Udgivet i 2018 i novellesamlingen De fremmede – Lige under overfladen 13

Julepynt og vinterglæde

Drengen, Robert bytter gode historie for et måltid mad og en varm seng at sove i, men en dag bliver han selv hovedpersonen i en historie, da han opdager, at der hænger julepynt på træerne i skoven.

Udkommer i novellesamlingen Vintereventyr ved DreamLitt i 2017

Tidshuset

En historie, hvor du er helten, der bevæger sig ind i et hus hvor du må gå fra rum til rum for at finde ud. Rum med ure, timeglas og en olding, der ligner dig selv alt for meget.

17.12 fra Perron 3

Kasper arbejder på en mystisk bangegård, hvor togene ikke kun går til Esbjerg eller Næstved.

Udgivet i 2017 på Håbefulde Unge Forfattere

Breve til Tobias

Vibe skriver breve til Tobias, som hun har været sammen med, men hun er ikke klar over om, det er meningen, at han nogensinde skal modtage dem.

Udgivet i 2016 i Allerførste gang, DreamLitt

Kampens Spiller

Jens og Jacob opdager en ny form for doping, der gør dem til helt fantastiske håndboldspillere, men kan de leve med konsekvenserne uden for banen.

Udgivet i 2015 i Varulv, Kandor

Kaptajn Furidastos’ logbog

Julie holder logbog over hendes jagt efter en magisk åbning til en anden verden.

Udgivet i 2013 i Mestertyvens sidste ønske, Kandor, Replikant