Bøger

Jeg skriver mest bøger for børn og unge. Du kan købe dem i din lokale boghandel eller låne dem på biblioteket.


Hvis du vil være Kampens spiller, så er det ikke nok at være dygtig. Du skal være den bedste. Det er Jens ikke. Men lige pludselig bliver hans ven Jacob rigtig god. Hvad er det for en sær medicin han får af træneren? Hvorfor er Jacob pludselig så brutal? Og hvorfor gør fuldmånen det hele værre? Jens bliver nødt til at finde svarene. Men tør han selv prøve trænerens metoder, og hvad gør det ved ham?

Ragna og Olivia er meget forskellige. Olivia er romantiker, og Ragna er mere praktisk, men det skal ikke forhindre dem i at blive venner, selvom de er uenige om så mange ting. Indtil Jonathan starter i klassen, for de kan godt blive enige om, at det var på tide, at der startede en sød dreng i klassen. Og han er også pæn og skøn og ret dejlig. Faktisk er de ret vilde med ham, begge to, og det er hårdt for deres nye venskab. Derfor indgår de en aftale om, at de ikke må snakke med Jonathan. Men kan man overhovedet bremse sine egne følelser? Og hvad er egentlig vigtigst? Veninder eller kærester? 

Magien er ved at forsvinde.

Og Kajsa og hendes heksesøstre må bringer et menneskeoffer til midsommer. Ellers vil Moderens magi forsvinde for altid. Heldigvis er Kajsas mor gravid med et drengebarn. Men hun skjuler barnet i verden udenfor, og Kajsa drager ud for at finde ham. Her møder hun Camilla, der introducerer hende for vores verden. Og så er der Mathias …

Kajsa må finde ud af, hvordan denne nye verden fungerer. Men vigtigst af alt må hun finde barnet inden midsommer.

Du kan købe bogen gennem mig til 150 kr.