Jeg har slået pjalterne sammen med mine forfatterkollegaer Trine Ipsen og Julie Midtgaard. Vi har nemlig alle tre nye fantasybøger på vej, og vi tænker, at vi ved at slå os sammen kan fortælle vores historie bedre.

Helt konkret mødtes vi i sidste weekend for at snakke om PR og tage nogle billeder. Vi kunne rigtig godt tænke os, at komme på scenen til nogle af efterårets bogmesser, og vi fandt på to ret gode oplæg. Det ene er meget nørdet og samfundsrelevant, mens det andet mere er en workshop. Hvad de helt præcist går ud på, vil jeg vente med at afsløre, men I kan godt glæde jer.

Det er en fantastisk følelse, at slå sig sammen med de to andre. Vi er alle tre meget strukturerede, men også forskellige. Jeg læste Trines første bog Under skoven danser vi, sidste år, og den er eventyrlig på den vintage-agtige måde. Nu udkommer efterfølgeren Bag masker, og den glæder jeg mig til at læse.

Julies bog er jeg først lige gået i gang med, men den er virkelig god. Elementprøven har en masse klassiske fantasy-elementer, men de er sat sammen på en hel ny lækker patchwork-agtig måde. Sammen med Basismagi er bøgerne en virkelig bred pallette af den fantasy, som man ser i dag.

Jeg glæder mig meget til at fortælle mere om vores samarbejde, men indtil da kan I se lidt af de billeder vi fik taget på vores forfatter-weekend.