Gratis til dig: Juleskattejagt

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-es8qi’]
[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2018/11/juleskattejagt-300×296.png’ attachment=’316′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jowrxjlz’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-aa18a’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jows24c0′ admin_preview_bg=”]

Gratis til dig: Juleskattejagt

December står for døren, og det vil jeg gerne fejre med en gratis skattejagt til dig og dem du holder af.

Skattejagten lavede jeg, da jeg havde firmaet Katrines Skattejagter og jeg har gjort brug af alt min skattejagtsviden for at lave den. Hvis du har mod på at lave din egen skattejagt, kan du låne min bog Sådan laver du dine egne skattejagter på biblioteket.

Bogen er udsolgt fra forlaget, men jeg har et par eksemplarer tilbage. Hvis du har lyst til at købe dem sælger jeg resten for 150 kr. pr. stk. (inklusiv porto). Kontakt mig på katrinesr@gmail.com for detaljer.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_promobox button=’yes’ label=’Download’ link=’manually,http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2018/11/juleskattejagt.pdf’ link_target=’_blank’ color=’red’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=’custom’ box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ av_uid=’av-jows4591′ admin_preview_bg=”]
Download juleskattejagten her
[/av_promobox]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jowscgs8′ admin_preview_bg=”]

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

[/av_textblock]

[av_mailchimp list=’37c4422004′ double_opt_in=’aviaTBdouble_opt_in’ on_send=” sent=’Thank you for subscribing to our newsletter!’ link=’manually,http://’ color=” av_uid=’av-jowsadwd’]
[av_mailchimp_field id=’0′ label=’Emailadresse’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_email’ av_uid=’av-rccyy’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’1′ label=’Fornavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” av_uid=’av-kor76′][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’2′ label=’Efternavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” av_uid=’av-hqehu’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’av-button’ type=’button’ check=” options=” label=’Tilmeld dig’ width=” av_uid=’av-9bvai’]
[/av_mailchimp]

[av_social_share title=’Del med nogen, der elsker jul eller skattejagter’ style=” buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_twitter=’aviaTBshare_twitter’ share_pinterest=’aviaTBshare_pinterest’ share_linkedin=’aviaTBshare_linkedin’ share_tumblr=’aviaTBshare_tumblr’ share_mail=’aviaTBshare_mail’ av_uid=’av-jowsbnzj’ admin_preview_bg=”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *