Kursus: Skriv en bog på en uge

[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2018/10/IMG_20181018_133432-1030×524.jpg’ attachment=’308′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1q8z3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnfripcg’ admin_preview_bg=”]
Jeg har brugt en hel uge på at dykke ned i et nyt horror-projekt med monstre, som jeg selv får mareridt om.

I uge 42 var jeg på skrivekursus via FOF. Her underviste Irene Pedersen i skrivekurset “Skriv en bog på en uge.” Titlen er fængende, men måske også en smule misvisende, for jeg har skrevet meget lidt af selve bogen. Til gengæld har jeg knoklet med skriveøvelser om både konflikter, personer og hemmeligheder.

Kurset er bygget op af skriveøvelser på 20 minutter, afbrudt af diskussioner og små indspark fra Irene. Jeg har været på kurset før, og ved efterhånden rigtig meget om plotmodeller, karakteropbygning osv. Derfor fik jeg ikke så meget ud af de mellemliggende samtaler, men det var rart at blive sparket i gang med øvelserne.

Et spark bagi

Jeg har brugt øvelserne til at arbejde på mine romaner siden jeg var på kurset første gang, men jeg har en tendens til at springe over, hvor gærdet er lavest og måske kun bruge 10 minutter på hver øvelse. Men der sker bare noget, når man bliver tvunget til at finde på mere og mere.

Jeg kan især anbefale kurset til begyndere, men selv garvede forfattere kan måske have godt af et spark bagi en gang imellem. Og det kan det her kursus også.

Monster

[/av_textblock]

[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2018/10/leave-2731578_960_720.jpg’ attachment=’309′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-6plrj’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnfrk2tb’ admin_preview_bg=”]
Jeg vil ikke afsløre for meget om mit projekt endnu, og der ligger et par andre bøger foran den her. Men jeg har fået skrevet mig ind på at det er en slags horror-krimi med et overnaturligt element, som på nogle måder er sådan lidt Stephen King-agtigt. Og så er den for voksne – noget jeg heller ikke har skrevet før.

Der er to hovedpersoner, der slet ikke er hvad de giver sig ud for at være og så er der en mand, der samler på ondskab.

Andre projekter kalder

Jeg glæder mig virkelig at komme videre med bogen, men først er der lige en redigering af Basismagi og en anden bog, som jeg har på vej. Jeg er også i gang med en humoristisk tween-roman, som jeg gerne vil skrive i november, under NaNoWriMo.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

[/av_textblock]

[av_mailchimp list=’37c4422004′ double_opt_in=’aviaTBdouble_opt_in’ on_send=” sent=’Thank you for subscribing to our newsletter!’ link=’manually,http://’ color=” av_uid=’av-jnfrnics’]
[av_mailchimp_field id=’0′ label=’Emailadresse’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_email’ av_uid=’av-sgjpz’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’1′ label=’Fornavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” av_uid=’av-jm37r’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’2′ label=’Efternavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” av_uid=’av-1ja7b’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’av-button’ label=’Subscribe’ type=’button’ value=” check=” av_uid=’av-7pvbj’][/av_mailchimp_field]
[/av_mailchimp]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *