Tips til at rejse mere bæredygtigt

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

10 tips til at rejse mere bæredygtigt

skrevet til ringeivandet.nu

Jeg kender Bettina Lindskov fra foreningen Håbefulde Unge Forfattere og ud over, at være dygtig til at skrive, så er Bettina et af de der slags inspirerende mennesker, der har overskud til tusinde ting. Hun danser fantastisk flot swingdans og skriver speciale på RUC, og så blogger hun om velgørenhed. Hun er et af den slags mennesker, der gør en forskel.

Så da hun spurgte om, jeg ville skrive et blog-indlæg om bæredygtig turisme var jeg ikke i tvivl. Jeg ville ønske, at vi alle sammen kunne rejse (og leve) mere bæredygtigt. Og som jeg skriver i indlægget så er det ikke kun miljøet, det handler om. Bæredygtighed handler også om dyrevelfærd og bevarelse af kulturarv.
[/av_textblock]

[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2017/10/ringeivandet-1030×644.jpg’ attachment=’177′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,http://ringeivandet.nu/10-tips-rejse-mere-baeredygtigt/’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Uddrag fra blogindlæg

’Bæredygtigt’ – det er et ord, der er blevet en del af de flestes ordforråd, og det bliver både brugt og misbrugt på tværs af brancher. Ordet har også gjort sit indtog i rejsebranchen og det er ikke altid, at det rent faktisk er synonymt med naturbevarelse og gode forhold for de lokale.

Her får du et par tips til at rejse mere bæredygtigt. Men først synes jeg, vi skal kigge lidt nærmere på, hvad bæredygtig turisme er, når det bliver gjort på den rigtige måde. Turisme er en af verdens hurtigst voksende industrier og det er en kæmpe indtægtskilde for mange lande og skaber mange jobs. Men ligesom det er tilfældet med andre industrier, så har turisme også sine problemer, som fx social uligevægt, tab af kulturhistorie, økonomisk afhængighed og ødelæggelse af naturen og dyremishandling.

Læs resten på Bettinas blog RingeIvandet.nu

[/av_textblock]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *