Skriveferie

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Skriveferie

Lidt uden for Vig på Nordsjælland strækker markerne sig som kæmpe gule puder og regnen dækker landskabet i mere eller mindre voldsomme kaskader. Her har tyve unge mennesker slået sig ned i et forsamlingshus for at skrive og overspringshandle en masse.

HUF eller Håbefulde Unge forfattere er en forening, hvor vi mødes og skriver og ikke mindst diskuterer det at skrive. I løbet af ugen har vi haft intelligente diskussioner om at frigive copyright, så der kan blive skabt en co-writer kultur og hvad det ville gøre både for det kreative rum, men også for forfatterens ejerskab. Vi har selvfølgelig også fået fordelt alle i deres respektive Hogwarts-huse. (#Hufflepride)

Jeg har brugt de første par dage på at redigere min realistiske ungdomsroman, så den kunne blive klar til at sende til forlag senere på ugen. Jeg havde fået en masse gode kommentarer fra Michella fra min skrivegruppe og jeg har været i gang med gøre bikaraktererne mere dybe og slette en masse refleksion. Jeg prøver også at minimere mit meget gammeldags sprog, når nu fortælleren er en ung pige på 16.
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_masonry_gallery ids=’145,146,147,148′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=”]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Spil og strandtur

Det er heldigvis gået over al forventning med redigeringen, så jeg har haft en masse tid til at spille spil og gå ture. Vi har også været en tur ved stranden. En tur, hvor vi var tre i bilen, der havde været der før. To af os mange gange de tidligere år, og den sidste dagen før, men det forhindrede os ikke i at fare vild på landevejene. Eller tage på eventyr, som vi kaldte det. Vi så mange gange vand i det fjerne, men at finde en vej, der førte helt ned til det var vanskeligt. Ved et af vores vejvalg endte vi ved en militærbase, hvor vi fik lavet en hurtig fempunktsvending. Vandet var Danmarks-agtigt koldt, men forfriskende og sjovt fordi det alligevel var lykkedes tre bilfulde af os, at finde frem.

Om aftenen lavede vi en udgave af en dejlig HUF-tradition: Get drunk and write. I ægte HUF-stil var det ikke et krav at drikke og jeg selv deltog med en udmærket årgang saftevand. Vi havde lavet forskellige drikregler, som fx at drikke, hvis man skrev noget sjovt eller poetisk. Der var fællesskål, hvis nogen sukkede eller hvis regnen kom tilbage. Også nyt kapitel, nyt afsnit og ny karakter udløste skåle af forskellige størrelser. Der var også fællesskål, hvis nogen begyndte at synge og arrangementet forvandlede sig på et tidspunkt til en disney-sing a long – endnu en HUF-klassiker.

Produktivitet og hygge

Tirsdag blev jeg endelig færdig med redigeringen af min ungdomsroman og kunne sende den til forlaget. Jeg håber, de er med på idéen, da jeg selv synes, det er det bedste jeg nogensinde har skrevet. Nu må jeg bare krydse fingre og vente.

Den sidste dag på skriveferien bliver brugt på, at få en masse små-projekter fra hånden og nyde samværet med de andre. Det er helt fantastisk at være på ferie med 20 andre mennesker, hvor man slet ikke har det dårligt med at have pakket joggingbukser som hovedbestanddelen af sin garderobe.
[/av_textblock]

[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2017/04/katrine.jpg’ attachment=’64’ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Hvis du vil læse mere om den fantastiske skriveferie har Michella fra min skrivegruppe også skrevet om det på sin blog.
[/av_textblock]

[av_mailchimp list=’37c4422004′ double_opt_in=’aviaTBdouble_opt_in’ on_send=” sent=’Tak for din tilmelding!’ link=’manually,http://’ color=”]
[av_mailchimp_field id=’0′ label=’Emailadresse’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_email’ options=” width=”]
[av_mailchimp_field id=’1′ label=’Fornavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” options=” width=”]
[av_mailchimp_field id=’2′ label=’Efternavn’ type=’text’ value=” disabled=” check=” options=” width=”]
[av_mailchimp_field id=’av-button’ type=’button’ check=” options=” label=’Tilmeld dig nyhedsbrev’ width=”]
[/av_mailchimp]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *