Jeg har oprettet en ny hjemmeside med det formål at vise, hvad det er for nogle projekter, jeg går og tumler med. Mine kreative idéer har mange forskellige udløb, og det vil også kunne ses her på siden.

Jeg skriver rigtig meget, og håber på at kunne leve af det på et tidspunkt. Pt. har jeg fået udgivet en fagbog og en masse noveller, men jeg arbejder på højtryk for at færdiggøre to ungdomsromaner og leder efter forlag, der kunne være interesserede i at trykke dem.

Jeg maler og for tiden kaster jeg mig ofte over kollager, men jeg er også blevet ret interesseret i at male og tegne portrætter. Jeg bruger som regel akrylmaling i en eller anden form, men ellers er jeg meget åben i mit materialevalg.

Jeg elsker, at rejse og man kan forvente en del blog-indlæg om mine rejser. Jeg har for nylig været i Cambodja, hvor jeg føler jeg har rigtig meget at fortælle. Senere i år skal jeg en tur til Sicilien og det bliver spændende.

Endelig er jeg også den helt store læser (det giver måske sig selv) og jeg vil nok også komme med anmeldelser af bøger, som jeg har læst eller lyttet til.

Som små mærkelige indslag vil der måske også komme madopskrifter, og underlige indretningstips.

Jeg håber, I har lyst til at følge med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *