Gå fantasifulde ture

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlwa8zc8′ admin_preview_bg=”]

Gå fantasifulde ture

[/av_textblock]

[av_image src=’http://katrineskovgaard.dk/wp-content/uploads/2018/09/Nature-Forest-Ants-Outdoors-Light-Bulb-Light-3181144.jpg’ attachment=’276′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jlwa9jup’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlwab4r4′ admin_preview_bg=”]
Jeg elsker at opleve verden, og derfor rejser jeg meget, men når tiden eller økonomien ikke tillader en udenlandsrejse, kan fantasien sagtens tage os med på nye eventyr. Jeg deler nogle af mine bedste forslag til fantasifulde ture, der kan føre til nye idéer.

Fat din yndlings-kuglepen og din mest handy notesbog, og drag med ud på en skriverejse.

Indsaml skatte

Til denne første skriveøvelse, kan du faktisk godt vente med at skrive til du kommer hjem. Find i stedet en lille æske, eller bare en pose eller et net og drag ud i verden. Saml ting op, som du finder på din vej. Hvad fortæller de om det miljø, der kommer fra? Er der nogen, der har tabt det? Du kan både tage i skoven eller parken, men du kan også tage på byvandring og skrive mere om den efterladte kaffekop, som du fandt stående på et rækværk.

Hvis du har en lille kiste stående på dit skrivebord, kan du løbende fylde nye skatte i fra dine fantasifulde gåture.

Gå på indkøb efter farve

Næste gang du er nede og handle, så prøv at købe ind efter farve – du må kun købe fx røde ting. Du kan også købe ind efter form, pris, størrelse, vægt, forbogstaver osv. Kig på dine indkøb, når du kommer hjem. Hvilken historie fortæller de?

Gå en tur med en terning

Lad tilfældigheden råde på din næste gåtur. Medbring en terning, og hver gang vejen deler sig, må du lade terningen råde.

  1. Gå til højre
  2. Gå til venstre
  3. Vend om
  4. Bliv stående i fem minutter. Se dig omkring.
  5. Gå til venstre ti skridt, men gå så tilbage og gå til højre
  6. Gå til højre ti skridt, men gå så tilbage og gå til venstre

Vær en anden

Ifør dig noget tøj, du normalt aldrig ville gå i. Du kan også lave et stilmæssigt kønsskifte. Spankuler ned ad gaden og læg mærke til, hvordan andre mennesker møder dig. Hvordan har du det selv med at være en anden? Hvem er denne anden person?

Kridt skoene

Jeg håber, du er blevet inspireret til at tage din fantasi i hånden og begive dig ud på nye eventyr. Hvis du har lyst til at dele dine oplevelser med mig, ville jeg blive glad. Du kan lægge billeder op facebook og instagram med #fantasipåtur.
[/av_textblock]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *